CHRISTIAAN  DE  JONG

CV kort

http://www.christiaandejong.com/guitarlessons_online.htm

(Engelse site met online lessen)

http://www.christiaandejong.com/gitaarstukjes.htm

(Eenvoudige stukjes pdf partituren en mp3 opnames)

tel: 0616982741  facebook  

 

 

Gitaarles in Weesp (tussen Amsterdam en Hiversum)

(link: wat is de beste keuze, tussen de verschillende gitaren voor mij / mijn kind)

Klassieke (Spaanse) gitaar:

Alle leeftijden en niveaus. Aandacht voor zowel techniek als muzikaliteit en stijlbesef. Ook ruime aandacht voor (beter) noten leren lezen, harmonie en muziekgeschiedenis. Verkenning van alle stijlen, van renaissance luitmuziek tot hedendaagse flamenco, van romantisch Spaans repertoire tot hedendaags klassiek met of zonder rock invloeden. Ook veel aandacht voor samenspel.

Specialiteiten: "hedendaags klassieke" improvisatie, jazz op de klassieke gitaar en gitaar in de kamermuziek voor beginners tot professionele gitaristen en flamenco voor beginners tot gevorderden.

 

Electrische en staalsnarige acoustische gitaar (of Spaanse gitaar gericht op jazz, blues, pop, etc)

Alle leeftijden en niveaus. Jazz, blues, rock en hedendaags klassiek. Spelen van noten en / of tabulatuur. Aanvankelijk veel aandacht voor blues en ritme gevoel. Later afhankelijk van interesse powerchords, rock riffs, jazz standards, popsongs, liedjes begeleiden, etc,, etc.. Fingerpicking en plectrum techniek. Gebruik van pedalen en speciale effecten. Open houding voor meerdere stijlen. De lessen gaan vooral in op de eigen interesse van de leerling. De lessen worden evt. ondersteund door meespeel materiaal. Aandacht voor het componeren van eigen materiaal ook met behulp van informatica. Audio en video opname in de les hoort tot de mogelijkheden. Ook coaching van bands of (zang-) gitaarduos is mogelijk.

We kunnen ook ingaan op het begeleiden van pop liedjes (vaak m.b.v. youtube filmpjes) en ook het zelf schrijven van liedjes ("songwritng") wordt aangemoedigd en komt aan bod bij leerlingen, die daarvoor interesse hebben, dit met Spaanse, staalsnarige of electrische gitaar.

computer

Bij het leren componeren wordt vaak gebruik van de computer gemaakt, met name programmas zoals Finale, Audobe Audition.

 

 

voorspeelavond:

2 x per jaar wordt er een voorspeelavond georganiseerd voor alle leerlingen en familie en vrienden, zeer stimulerend en vaak een aanleiding om stukken te perfectioneren

Gitaar ensemble

Bij genoeg belangstelling komt er de mogelijkheid om eens in de twee weken samen te spelen met andere gitaristen in een groter ensemble.

Korting voor reguliere leerlingen .

kinderen / beginners:

30 minuten individueel per week                tarief: €. 56,= per maand (m.u.v. helft juli en heel augustus)      (volwassenen v.a. 21 jaar € 62,=)
45 minuten duo  les per week                   tarief: €. 50,= per maand p.p.
(m.u.v. helft juli en heel augustus)    

30 minuten per week duo kinderen tot 8 jaar:  tarief: 36, = per maand                   

Vanaf 16 jaar / gevorderden:

30, 45 of 60 minuten per week               tarief: €. 56,=, €.84,= of  €.112,= per maand (m.u.v. helft juli en heel augustus)   (volwassenen v.a. 21 jaar € 62,=, €.90,= of  €. 120,= per maand)
45 of 60 minuten om de week               
tarief: €. 46,=, of €. 62,=  per maand (m.u.v. helft juli en heel augustus)             

tarief op aanvraag

losse lessen: 36 € per uur of 18 € per half uur

te betalen aan het begin van de maand door overmaking op: NL76RABO0113636806 t.n.v. C. de Jong o.v.v. maand en naam leerling

Tijdens schoolvakanties is er geen les.

docent:

Christiaan de Jong heeft meer dan 29 jaar ervaring als fluit / gitaar docent, prive, op de Amsterdamse Muziekschool, Muziekschool Amsterdam ZuidOost verschillende academies in Barcelona, als workshopleider aan de universiteiten van Barcelona en Valencia en op verschillende festivals/locaties in Nederland, Belgi๋, Italie, Finland en Spanje.

Verschillende leerlingen waren al prijswinnaars op  concoursen, individueel en kamermuziek.


meer informatie:

les locatie: Tuinkade 10, Weesp (tussen centrum en treinstation)

email: christiaandejongcomponist@gmail.com  
 

TEL: 06 16982741 

Kvk nr.: 67232760